ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Φθηνά - Πανελλαδικά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Από 50€ (ως 2kg)

Αποστολή Προϊόντων

  1. Με courier Speedex (Πανελλαδικά):

 

α.) Κατάθεση

Σε περίπτωση προήγησης κατάθεσης (ή πληρωμής με κάρτα) τα έξοδα αποστολής ανέρχονται: Ελάχιστη χρέωση 2.20€ ως 2kg και κάθε επιπρόσθετο κιλό +0.90€.

 

β.) Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με Αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής μαζί με την αντικαταβολή ανέρχονται: Ελάχιστη χρέωση 4.90€ ως 2kg και κάθε επιπρόσθετο κιλό +0.90€.

* Η αντικαταβολή iσχύει για ποσά από 2€ έως 50€. Άνω των 50€ η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται με κατάθεση ή κάρτα.

 

γ.) Πιστωτική Κάρτα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα τα έξοδα αποστολής ανέρχονται: Ελάχιστη χρέωση 2.20€ ως 2kg και κάθε επιπρόσθετο κιλό +0.90€.

 

Σημ.: Πανελλαδικά οι αποστολές δρομολογούνται με την Courier Speedex, πάντα με γνώμονα την ταχύτερη παραλαβή του δέματός σας, και την παράδοση στον χώρο σας.

Σημ.2: Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή και χρέωση με δική σας εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να προηγηθεί κατάθεση του συνόλου της παραγγελίας.

Σημ.3: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις καθημερινές ως τις 14:00 και τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα θα αποστέλλονται αυθημερόν.

 

  1. α) Με παραλαβή από το κεντρικό κατάστημα/αποθήκη (Σόλωνος 39 - Θεσσαλονίκη):

Κατόπιν πάντα συνεννόησης με το κεντρικό κατάστημα ότι υπάρχουν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση αποστολής.

  1. β) Με παραλαβή από το PC Evolution Point (Γ. Γεννηματά 27 - Γλυφάδα Αθήνα):

Το πρώτο PC Evolution Point (Σημείο παραλαβής προϊόντων) είναι γεγονός. Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται από το κεντρικό μας κατάστημα/αποθήκη και έχετε τη δυνατότητα παραλαβής τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Κατόπιν πρώτα ενημέρωσης σας ότι τα προϊόντα είναι έτοιμα προς παραλαβή).

Σε αυτή τη περίπτωση παραλαβής επιβαρύνεσθε μόνο με +2€ από το σύνολο των αγορών σας (Σε βαριά/ογκώδη δέματα αν περάσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία θα σας εμφανίσει το ακριβές ποσό μεταφορικών που είναι πολύ λιγότερο σε κάθε περίπτωση από την χρέωση και αποστολή στον χώρο σας).

----------

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα, όταν κριθεί απαραίτητο, να ζητήσει προκαταβολή του ποσού της παραγγελίας.

 

----------

Για αγορές άνω των 50€ (ως 2kg) τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Διαβάστε περισσότερα...

 

Συσκευασία προϊόντων:

Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλαμβάνετε, γιατί η υπαιτιότητα είναι της μεταφορικής. Σε περίπτωση που γίνει η παραλαβή παρόλα αυτά και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημιά η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει το κατάστημα μας, γιατί κανένα προϊον δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

 

Πιθανοί χρόνοι παράδοσης:

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο θα σας παραδοθεί εντός 1-3 ημερών από τη συνεργαζόμενη courier της εταιρείας μας. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με e-mail για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

 

Όλα μας τα προϊόντα είναι είτε Α) Άμεσα διαθέσιμα στο κεντρικό μας κατάστημα/αποθήκη (αναγράφονται ως "Σε απόθεμα") είτε Β) βρίσκονται στις αποθήκες των προμηθευτών μας (αναγράφονται ως "Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες", "Παράδοση 7-10 Εργάσιμες ημέρες" ή "Κατόπιν παραγγελίας"). Στα προϊόντα που αναγράφεται "Κατόπιν παραγγελίας" ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για την ημερομηνία παραλαβής και παράδοσης.

Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση αν ο προμηθευτής έχει αλλάξει τα αποθεματικά του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

 

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους πελάτες με email για την πορεία της παραγγελίας τους.

 

Αποστολές δεν γίνονται τα σάββατα, τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες παράδοσης από την Courier ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.