Αναγόμωση Μελανιών (Refill Ink) και Toner


 

 

 

 

Αναγόμωση σε όλων των ειδών τα μελανοδοχεία ( inkjet )
(InkJet - Laser)
         Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τις καλύτερες (Ευρωπαϊκές) πρώτες ύλες
Στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!

Από 3€ και με έκπτωση έως 60% σε σύγκριση με τα αντίστοιχα γνήσια δοχεία!

 

 

 

Ποιότητα
Παρέχουμε 100% εγγύηση στα προϊόντα μας και στην ποιότητα εκτυπώσεων. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει οποιαδήποτε δυσλειτουργία ο εκτυπωτής σας από ένα ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο. Εφόσον το δοχείο σας δεν είναι χαλασμένο μπορείτε με πολύ λιγότερα χρήματα να το ξαναγεμίσετε και να το ξανά χρησιμοποιήσετε μέχρι και 20 φορές.

Σεβασμός
Πρώτα στον άνθρωπο, είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας πληροφορίες και είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με το μεγαλύτερο κέρδος. 

Εξυπηρέτηση
Πάντα έτοιμοι για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Παρέχουμε την δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης στον χώρο σας (σε περίπτωση ποσοτήτων) και είμαστε πάντα στην διάθεση να απαντήσουμε τυχόν απορίες σχετικά με την ανακατασκευή των μελανοδοχείων. Προτείνουμε τους κατάλληλους εκτυπωτές που χρειάζεται ο κάθε ένας, δεν είναι όλοι οι εκτυπωτές φτιαγμένοι για να κάνουν την ίδια δουλειά, κάποιοι είναι για μεγάλο όγκο εργασίας (ταχύτητα και ποσότητα) ενώ άλλοι για φωτογραφική ποιότητα η ακόμα και πολυμηχανήματα τα οποία καταλαμβάνουν μικρό όγκο σε ένα γραφείο. Ανάλογα του μηχανήματος εξαρτάται η τιμή της αγοράς και το σημαντικότερο το κόστος των αναλώσιμων. 

Οικονομία
Η οικονομία είναι η βάση σε μια επιχείρηση. Σας δίνουμε την δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα στα αναλώσιμα σας ως και 60% με τα πλήρως ανακατασκευασμένα Inkjet και Laser δοχεία για τους κτυπωτές σας. Τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να πετάτε τα χρήματα σας, αφού με πολύ λιγότερα μπορείτε να έχετε εφάμιλλη ποιότητα και ποσότητα με τα δοχεία. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας αποστείλουμε προσφορά για τα δικά σας αναλώσιμα…

 

 

Τι κέρδος έχω αν γεμίζω τα μελάνια μου;


Εξοικονομώ χρήματα έως και 60% της αξίας των αυθεντικών μελανιών! 
Εκτυπώνω περισσότερο!
Προστατεύω το περιβάλλον αφού δεν πετάω πλέον στα σκουπίδια τα μελανοδοχεία μου, αλλά τα ανακυκλώνω! 
Οι εκτυπώσεις μου δεν έχουν καμία διαφορά στην ποιότητα!
Πελάτες που μας εμπιστεύονται χρόνια, επιβραβεύονται με μεγάλες εκπτώσεις.
 
 
 
Υπολογιστές PC Laptop Smartphone Service Θεσσαλονίκη Αναγόμωση μελανιών Toner Περιφερειακά Μεταχειρισμένα