ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Φθηνά - Πανελλαδικά
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Από 50€ (ως 2kg)
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
-26%

Windows 7 Professional 32/64-bit Multilanguage Ηλεκτρονική Άδεια

Κατασκευαστής:Microsoft
36.89
Αρχική Τιμή: 49.90
Σύντομη Περιγραφή:
Αγοράζετε ένα κλειδί ενεργοποίησης για έκδοση Windows 7 Pro 32 / 64 bit για 1 υπολογιστή (ενεργοποιείται κανονικά και σε 32bit έκδοση και σε 64bit). Μπορείτε να κατεβάσετε όποια γλώσσα θέλετε από τις ρυθμίσεις γλώσσας μέσα στα windows (Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Γαλλικά κτλ). Σημαντική...
5010019
ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Άμεση παραλαβή ή Παράδοση σε 24 ώρες
+

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Συσκευασία:
Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά
MPN / ΕΑΝ:
FQC-08250
Κατασκευαστής:
Microsoft

Σύντομη Περιγραφή

Αγοράζετε ένα κλειδί ενεργοποίησης για έκδοση Windows 7 Pro 32 / 64 bit για 1 υπολογιστή (ενεργοποιείται κανονικά και σε 32bit έκδοση και σε 64bit). Μπορείτε να κατεβάσετε όποια γλώσσα θέλετε από τις ρυθμίσεις γλώσσας μέσα στα windows (Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Γαλλικά κτλ). 
Σημαντική σημείωση: Σημειώστε ότι το κλειδί ενεργοποίησης είναι ιδανικό για μια νέα εγκατάσταση (μετά από μια καθαρή εγκατάσταση format).

Τι ακριβώς είναι το κλειδί ενεργοποίησης;
Αφού εγκαταστήσετε την έκδοση των Windows 7 Pro, έχετε 30 ημέρες για να ενεργοποιήσετε τo κλειδί ενεργοποίησης. Εάν η ενεργοποίηση των Windows 7 δεν πραγματοποιηθεί εντός αυτής της περιόδου των 30 ημερών, ορισμένες λειτουργίες των Windows δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Θα είναι ξανά διαθέσιμες όταν έχετε ενεργοποιήσει τα Windows σας.

Αναβαθμίζονται 100% όπως όλες οι εκδόσεις των windows και είναι 100% γνήσια.
Μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε (multilanguage), το κλειδί δεν είναι "κλειδωμένο" με κάποια συγκεκριμένη γλώσσα. Παράδοση: Windows 7 Pro κλειδί ενεργοποίησης μέσω e-mail (παράδοση μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς έξοδα αποστολής ή περαιτέρω καθυστερήσεις) Ποια έκδοση ( 32 ή 64 bit ) είναι κατάλληλη για το σύστημά μου;
Εάν έχει ο υπολογιστής σας επεξεργαστή 64-bit με μνήμη μεγαλύτερη από 4 GB (RAM), προτείνουμε την έκδοση 64-bit του Windows 7 Professional. Για να διαπιστώσετε αν έχετε επεξεργαστή 64-bit, απλώς κάντε κλικ στο δεξί κουμπί του ποντικιού στον υπολογιστή μου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες και ελέγξτε για να δείτε τι είδους επεξεργαστή και πόση μνήμη έχετε.
 

 

Το Προϊόν διανέμεται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με όλες τις απαραίτητες ενέργειες βήμα-βήμα για να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε σωστά το προϊόν και το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε.

Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμενεται με την μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να έχετε κάποιο μέσο ήδη των Windows (CD) για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση ή να το κατεβάσετε από τρίτο πάροχο. Η ίδια η Microsoft έχει αποσύρει τα σχετικά downloads από την ιστοσελίδα της (λόγω παλαιότητας/απόσυρσης των Windows 7 εδώ και δύο χρόνια)!